Gespecialiseerd in
Direct naar Offerte! Senioren,- & Particuliere
Verhuizingen
Spoed- Ontruimingen &
Verhuizingen
COVID19: Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM Direct Contact!

Dé Senioren Verhuizer van Midden Nederland

MTU Verhuisservice is een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Omdat bij senioren verhuizingen veel meer komt kijken dan bij een reguliere verhuizing, wordt u hierin begeleid door een Persoonlijke Verhuisadviseur. Deze persoonlijke adviseur zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek de verhuizing stap voor stap met u doornemen, en mocht de keuze op MTU Verhuisservice vallen, uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject. Hierdoor garanderen wij dat de hele verhuizing zorgvuldig, zorgeloos, en volledig op schema zal verlopen. Meer info hierover vindt u door op onderstaande button ‘meer info” te drukken.

Ook verzorgen wij bij senioren verhuizingen eventueel de schilderwerkzaamheden, stukadoors werkzaamheden, of uw nieuwe vloer. Meer informatie hierover vindt u in de menubalk, onder MTU TOTAAL SERVICE. Wij werken met zeer ervaren vakmensen die uw huis volledig voor u verbouwen en, dit alles, wordt uiteraard begeleid door uw Persoonlijke Verhuisadviseur.

Voor informatie over uw aanstaande verhuizing kunt u via de mail, of telefonisch, contact met ons opnemen.
U kunt ook via onderstaande buttons een digitale offerte opvragen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Ook voor (Spoed) Ontruimingen aan het juiste adres!

Het ontruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden is één van onze specialismes. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en de woning moet opleverklaar worden gemaakt, is er rook- en/of waterschade of andere trieste omstandigheden, zoals een overlijden of faillissement? Dan staan wij in al deze gevallen voor u klaar om de ruimte zo snel mogelijk, indien nodig binnen 24 uur, voor u leeg te maken. Wij werken samen met goede doelen en kringloopwinkels voor het eventueel hergebruiken van uw meubels en verdere inboedel.

Wilt u meer informatie over een ontruiming, klik dan op de onderstaande button, of vraag direct een offerte aan. Voor een spoed ontruiming adviseren wij u om direct met ons te bellen op één van onze telefoonnummers.

Particuliere Verhuizing

Zorgeloos alles geregeld!
Verhuizing MTU Particulier

Voor iedere particuliere verhuizing bent u bij MTU op het juiste adres. In alle situaties krijgt u een professioneel verhuisteam toegewezen en een persoonlijke verhuisadviseur, voor soepele communicatie en korte lijnen. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden u altijd kostenbesparende opties aan. Zo heeft u tegen de beste prijs een goed georganiseerde verhuizing.

Naar Particulier

Spoed Verhuizing

Binnen 24-uur verhuizen?

Moet u door omstandigheden met spoed verhuizen? Dat kan erg vervelend zijn en zeker als alles snel en zorgvuldig moet gebeuren. Omdat verhuizen voor ons routinewerk is heeft MTU Verhuisservice vanzelfsprekend dagelijks een Spoed Team van 4 medewerkers klaar staan met één handyman. Deze komen zelfs nog voor u inpakken indien dit nodig is. We staan met ons ervaren team voor u klaar!

Naar Spoed

U gaat naar uw nieuwe adres en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres…

WhatsApp chat