Dé Senioren Verhuizer van Midden Nederland

MTU Verhuisservice is een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Omdat bij senioren verhuizingen veel meer komt kijken dan bij een reguliere verhuizing, wordt u hierin begeleid door een Persoonlijke Verhuisadviseur. Deze persoonlijke adviseur zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek de verhuizing stap voor stap met u doornemen, en mocht de keuze op MTU Verhuisservice vallen, uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject. Hierdoor garanderen wij dat de hele verhuizing zorgvuldig, zorgeloos, en volledig op schema zal verlopen. Meer info hierover vindt u door op onderstaande button ‘meer info” te drukken.

Ook verzorgen wij bij senioren verhuizingen eventueel de schilderwerkzaamheden, stukadoors werkzaamheden, of uw nieuwe vloer. Meer informatie hierover vindt u in de menubalk, onder MTU TOTAAL SERVICE. Wij werken met zeer ervaren vakmensen die uw huis volledig voor u verbouwen en, dit alles, wordt uiteraard begeleid door uw Persoonlijke Verhuisadviseur.

Voor informatie over uw aanstaande verhuizing kunt u via de mail, of telefonisch, contact met ons opnemen.
U kunt ook via onderstaande buttons een digitale offerte opvragen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Ook voor (Spoed) Ontruimingen aan het juiste adres!

Het ontruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden is één van onze specialismes. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en de woning moet opleverklaar worden gemaakt, is er rook- en/of waterschade of andere trieste omstandigheden, zoals een overlijden of faillissement? Dan staan wij in al deze gevallen voor u klaar om de ruimte zo snel mogelijk, indien nodig binnen 24 uur, voor u leeg te maken. Wij werken samen met goede doelen en kringloopwinkels voor het eventueel hergebruiken van uw meubels en verdere inboedel.

Wilt u meer informatie over een ontruiming, klik dan op de onderstaande button, of vraag direct een offerte aan. Voor een spoed ontruiming adviseren wij u om direct met ons te bellen op één van onze telefoonnummers.

Particuliere Verhuizing

Zorgeloos alles geregeld!
Verhuizing MTU Particulier

Voor iedere particuliere verhuizing bent u bij MTU op het juiste adres. In alle situaties krijgt u een professioneel verhuisteam toegewezen en een persoonlijke verhuisadviseur, voor soepele communicatie en korte lijnen. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden u altijd kostenbesparende opties aan. Zo heeft u tegen de beste prijs een goed georganiseerde verhuizing.

Naar Particulier

Spoed Verhuizing

Binnen 24-uur verhuizen?

Moet u door omstandigheden met spoed verhuizen? Dat kan erg vervelend zijn en zeker als alles snel en zorgvuldig moet gebeuren. Omdat verhuizen voor ons routinewerk is heeft MTU Verhuisservice vanzelfsprekend dagelijks een Spoed Team van 4 medewerkers klaar staan met één handyman. Deze komen zelfs nog voor u inpakken indien dit nodig is. We staan met ons ervaren team voor u klaar!

Naar Spoed

U gaat naar uw nieuwe adres en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MTU Verhuisservice
Average rating:  
 25 reviews
 by N van Ginkel
Verhuis service

Zeer professioneel met begrip voor de persoonlijke situatie rondom een verhuizing. Zeer aan te bevelen.

 by Gerrit
SENIOREN VERHUIZING

Wij zijn erg blij met de hele gang van zaken en iedereen die bij onze verhuizing betrokken is geweest verdient een grote pluim. Dank voor de complete service die jullie ons geboden hebben.

 by Ilse en Deborah
hartelijk bedankt

Wij hadden in het begin heel erg veel onrust omdat dit de eerste keer was dat wij gingen verhuizen van 2 adressen naar 1 adres. de verhuisadviseur heeft ons zo fantasties begeleid dat wij het eigenlijkk heel leuk vonden om over te gaan en de stress werd omgezet in energie. wij willen henk, kris, jason en patrik heel erg bedanken voor de geweldige verhuizing en de humor die ons er doorheen heeft gesleept. Jullie zijn met zn allen een geweldig team

 by Jason Verdin
Moving Company

I moved 17 times but this was the best company i ever worked with. Fantastic job guys, thank you very much!

 by Mevrouw Spronk
Zeer tevreden

Hartelijk bedankt voor de goede service. De naam mtu VERHUISSERVICE doen jullie eer aan.

 by Bert Bleijenberg
Heel erg tevreden

Geweldige service. Ik ben zeer goed ingelicht en geadviseerd. Heb van meerdere diensten gebruik gemaakt, ook een nieuwe vloer en alles is in één woord FANTASTISCH. Dank voor alles. zeer goed bedrijf echte aanrader

 by De heer Konings
zeer goed

zeer goed verhuisbedrijf.snelle service en alles wat we hebben gevraagd is helemaal in orde gekomen. Verhuisadviseur Henk willen wij bedanken voor alle goede zorgen. zeer goed verhuisbedrijf in zijn totaal

 by Bartelds
Prima bedrijf, zeer tevredem

Wij zijn erg te spreken over dit verhuisbedrijf. Goede communicatie tussen klant en verhuisadviseur en ook met het hele verhuisteam wat bij ons verhuisd heeft. Een dikke prima, over een half jaar zien we elkaar weer:-)

 by Fam Dijks
GOED BEDRIJF, SNELLE SERVICE

VERHUIZING HEEL SNEL VOOR ONS GEREGELD EN ZEER PROFEESIONEEL. WIJ ZIJN HEEEL ERG TEVREDEN DANK JULLIE WEL. ZEER GOED BEDRIJF EN HELE VRIENDELIJKE EIGENAAR/DIRECTEUR.

 by Victor en Eveline Smits
verhuizing

Wij zijn zo tevreden, fantastische begeleiding bij het inplannen van de vakmensen, die ook werkelijk hun vak verstaan. Ook toen wij later besloten de verhuizing zelf met kinderen te regelen konden wij rekenen op begrip en hulp.Ook de nazorg door nog even een deur bij te stellen en stootkrasjes e.d. bij te laten werken door de schilder is top. Bedankt en wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
WhatsApp chat