0346-833 333 of 06-11 171 911 (Uitsluitend Spoed) info@mtu-logistics.nl

MTU Totaal Service

Totale Service

Als extra dienst, bovenop onze toch al volledige service, bieden wij u MTU Totaal Service. Een compleet pakket waar u gebruik van kunt maken voor, tijdens of na uw verhuizing. Wij beschikken over specialisten op het gebied van vloeren, schilderwerken en stukadoors werkzaamheden. In onze compleet ingerichte showroom kunt u een kijkje nemen en zien wat er allemaal mogelijk is binnen deze service. De adviseur geeft u hier alle informatie waar u naar op zoek bent en u zult echt versteld staan van al onze mogelijkheden. Bent u niet in de mogelijkheid om langs te komen dan komen wij uiteraard ook gewoon bij u thuis met alle stalenboeken en kleurenwaaiers. Hiernaast een aantal van de diensten die wij u kunnen bieden.

Gaat u niet verhuizen maar wilt u wel een prachtige nieuwe vloer of trap; ook dan kunt u gewoon bij ons terecht voor deze uitstekende service. Wij beschikken over een complete showroom waar u uw wensen kenbaar kunt maken.

Diensten

  • Stoffering van uw woning, denk hierbij aan diverse soorten bekleding zoals: tapijt, pvc, visgraatvloeren, laminaat en linoleum
  • Raamdecoratie
  • Traprenovatie
  • Schilderen en sausen van wanden en plafonds
  • Schilderwerk binnen en buiten
  • Stukadoor werkzaamheden

Woninginrichting (stofferen en renoveren)

Voordat u uw nieuwe woning betrekt wilt u dat deze er prachtig uit ziet met al het mooie dat u voor ogen heeft. In de meest ideale situatie zou dit de dag van de verhuizing moeten zijn. Een mooie vloer, een strakke trap en alle spullen netjes op hun plek. Of het nu tapijt, PVC, visgraat of laminaat is, bij MTU Totaal Service zorgen wij voor de meest prachtige vloeren voor op en top woongenot. Onze adviseurs leggen u van nok tot kelder uit wat de mogelijkheden zijn op het gebied van stoffering in uw woning. Wij werken met zeer ervaren specialisten op het gebied van woningstoffering en verzekeren u een prachtige vloer van het materiaal van uw keuze.

Wilt u meer informatie over deze dienst of wilt u inzage in onze vele opgeleverde projecten? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button.

Schilderwerk (binnen en buiten)

Ook het schilderwerk van uw woning is bij ons in goede ( schilders ) handen. Onze schilders werken met gerenommeerde A-merken verf van de hoogste kwaliteit. Mocht het wenselijk zijn uw nieuwe huis voor, tijdens of na de verhuizing te laten schilderen dan beschikken wij over gespecialiseerde vakmensen die dit werk voor u uit kunnen voeren. Uw wensen bespreekt u met uw vaste verhuisadviseur en wij zorgen dat het piekfijn in orde komt! Van plafond tot kozijn, voor buiten en binnen, mogelijkheden in overvloed. Mocht u niet gaan verhuizen en bent u wel op zoek naar een schilder; ook dan kunt u gewoon bij ons terecht voor deze uitstekende service. Wilt u meer informatie over deze dienst of wilt u inzage in onze vele opgeleverde projecten? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button.

Showroom (van vloer tot schilderwerk)

In onze showroom kunt u op zoek naar de tal van mogelijkheden op het gebied van vloeren en schilderwerk. Wij hebben een scala aan materialen en werken alleen met A-Kwaliteit producten, waardoor wij u met zekerheid kunnen zeggen dat uw nieuwe vloer of schilderwerk, een pronkstuk in uw nieuwe woning zal worden. Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben, maakt u dan eens vrijblijvend een afspraak en kom vervolgens een kijkje nemen in onze showroom. Één van onze adviseurs zal u de uitgebreide mogelijkheden laten zien en indien u dit wenst, direct een offerte voor u opmaken.

Uw Specialist in (Spoed) Senioren Verhuizingen en Ontruimingen

Een verhuizing is een intensief traject, wij nemen u alles uit handen…

MTU Verhuisservice

Ambachtsweg 4-J
3542 DG  Utrecht
info@mtu-verhuisservice.nl

BTW NL001999327B18
KvK 72517794

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
08:00uur – 18:30uur
Buiten deze tijden (Uitsluitend Spoed)
Telefoon 0346 833333
Spoed 06 11 171 911