0346-833 333 of 06-11 171 911 (Uitsluitend Spoed) info@mtu-logistics.nl

Ontruimingen

Woning Ontruiming

Bij MTU kunt u ook terecht voor de volledige ontruiming van uw woning, zorgkamer, garagebox of bedrijfspand. Vaak zijn er bij ontruimingen omstandigheden waardoor u dit zelf niet kan of wil doen. Dit kan te maken hebben met het overlijden van een dierbare, verhuizing naar een verzorgingstehuis, faillissement of echtscheiding. Het is dan belangrijk dat u in alle gevallen hier emotioneel niet bij betrokken raakt en wij u deze zorg volledig uit handen nemen. MTU heeft hiervoor dan ook een speciaal team dat zich volledig richt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. De adviseur stemt alles met u af voor de ontruiming, en zal alles op papier zetten hoe u de ontruiming graag wil laten verlopen. De adviseur communiceert dit terug aan u en zal op de dag(en) van de ontruiming ook aanwezig zijn op locatie. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u deze zorg volledig bij ons neer kunt leggen.

Mogelijkheden

Hieronder een opsomming van zaken die MTU voor u kan realiseren bij een ontruiming:

  • Het ontruimen van woning, zorgkamer, bedrijfspand of loods / garagebox.
  • Herstelwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het herstellen en sauzen van wanden, het verwijderen van vloerbedekking en het eventueel egaliseren van de vloeren, het opruimen en herstellen van uw tuin.
  • Het afvoeren van de inboedel.
  • Het hergebruiken van de inboedel.
  • Bezemschoon opleveren van de woning volgens de regels van de woningbouw.

Heeft u vragen over een ontruiming of wilt u meer informatie, neemt u dan telefonisch contact met ons op, of vult u het info formulier in.

Verkoop- of opleverklaar?

Vaak is er bij een ontruiming van een woning meer nodig dan alleen ontruimen. Denkt u hierbij aan herstelwerkzaamheden aan muren en vloeren (de bekende schroefjes en gaatjes), een tuin die opgeruimd of verkoopklaar gemaakt moet worden, het afvoeren van de inboedel en het bezemschoon opleveren van de woning.
Ook het verwijderen van vloerbedekking en egaliseren van vloeren behoort tot de mogelijkheden. Aan het eind van de ontruiming is het pand of zorgkamer gereed voor oplevering.

Spoed? Neem direct contact op!

 

Betreft uw ontruiming spoed? Dan staan we ook direct voor u klaar!
Neem contact op met telefoonnummer 06 11 171 911

 

Uw Specialist in (Spoed) Senioren Verhuizingen en Ontruimingen

Een verhuizing is een intensief traject, wij nemen u alles uit handen…

MTU Verhuisservice

Ambachtsweg 4-J
3542 DG  Utrecht
info@mtu-verhuisservice.nl

BTW NL001999327B18
KvK 72517794

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
08:00uur – 18:30uur
Buiten deze tijden (Uitsluitend Spoed)
Telefoon 0346 833333
Spoed 06 11 171 911