Woning Ontruiming

Bij MTU kunt u ook terecht voor de volledige ontruiming van uw woning, zorgkamer, garagebox of bedrijfspand. Vaak zijn er bij ontruimingen omstandigheden waardoor u dit zelf niet kan of wil doen. Dit kan te maken hebben met het overlijden van een dierbare, verhuizing naar een verzorgingstehuis, faillissement of echtscheiding. Het is dan belangrijk dat u in alle gevallen hier emotioneel niet bij betrokken raakt en wij u deze zorg volledig uit handen nemen. MTU heeft hiervoor dan ook een speciaal team dat zich volledig richt op het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. De adviseur stemt alles met u af voor de ontruiming, en zal alles op papier zetten hoe u de ontruiming graag wil laten verlopen. De adviseur communiceert dit terug aan u en zal op de dag(en) van de ontruiming ook aanwezig zijn op locatie. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u deze zorg volledig bij ons neer kunt leggen.

Verkoop- of oplever klaar?

Vaak is er bij een ontruiming van een woning meer nodig dan alleen ontruimen. Denkt u hierbij aan herstelwerkzaamheden aan muren en vloeren (de bekende schroefjes en gaatjes), een tuin die opgeruimd of verkoopklaar gemaakt moet worden, het afvoeren van de inboedel en het bezemschoon opleveren van de woning, het verwijderen van vloerbedekking en egaliseren van vloeren. Ook dit zal MTU, indien nodig, voor u realiseren. Aan het eind van de ontruiming is het pand of zorgkamer gereed voor oplevering.

Mogelijkheden

Hieronder een opsomming van zaken die MTU voor u kan realiseren bij een
ontruiming:

  • Het ontruimen van woning, zorgkamer, bedrijfspand of loods / garagebox.
  • Herstelwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het herstellen en sauzen van wanden, het verwijderen van vloerbedekking en het eventueel egaliseren van de vloeren, het opruimen en herstellen van uw tuin.
  • Het afvoeren van de inboedel.
  • Het hergebruiken van de inboedel.
  • Bezemschoon opleveren van de woning volgens de regels van de woningbouw.

Heeft u vragen over een ontruiming of wilt u meer informatie, neemt u dan telefonisch contact met ons op, of vult u het offerte formulier in door op de knop “Direct Offerte Aanvragen…” te drukken.

WhatsApp chat