Voor Kwaliteit en Zekerheid!

MTU Verhuisservice is een onderdeel van MTU Logistics. Transport van A naar B is voor ons dagelijkse kost. Of u nu van Utrecht naar Maastricht wilt, of u gaat verhuizen naar het buitenland, bij MTU heeft u zeker de juiste partner om dit succesvol te realiseren. Particuliere-, senioren-, zakelijke-, maar ook specialistische verhuizingen voeren wij graag en vakkundig voor u uit. Onze vakkundige, sociale, representatieve en goed opgeleide verhuizers nemen u de zware taak van het verhuizen uit handen.

Om deze spannende gebeurtenis in goede banen te leiden komen wij vooraf bij u thuis om alle wensen met u door te nemen. Wij bieden u tal van mogelijkheden op het gebied van verhuizen, zie hiervoor MTU Totaal Service. Onze eerste prioriteit is dat u een vertrouwd, gerust en goed gevoel heeft, voor, tijdens en na de verhuizing. Vandaar dat wij bij iedere verhuizing gebruik maken van een persoonlijk verhuisadviseur. Deze adviseur zal samen met u het hele traject doornemen en gedurende dit traject uw vaste aanspreekpunt zijn. Alle vragen die u heeft met betrekking tot de verhuizing kunt u aan hem stellen, via de mail of telefonisch. Vindt u het prettig dat deze adviseur ook tijdens de verhuizing aanwezig is, dan is dit allemaal mogelijk bij MTU Verhuisservice.

Wij hechten veel waarde aan het feit dat de klant zichzelf ontspannen en vertrouwd voelt tijdens het hele traject dat verhuizen heet. Tenslotte gaat uw complete inboedel met ons mee en dat is voor veel mensen best even spannend. Wij weten dit als geen ander en snappen hoeveel impact dit kan hebben en wat voor stress dit met zich mee brengt. Op alle vlakken zullen wij dan ook zorgen dat u zorgeloos over gaat naar uw nieuwe woning. Er staat een solide en professioneel team van verhuizers voor u klaar en deze gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent.

Hopelijk hebben wij u het goede gevoel kunnen geven dat MTU de juiste partner is om mee te verhuizen. Wij staan voor 100% kwaliteit en zekerheid, waarmee wij onszelf onderscheiden van vele andere verhuisbedrijven.

WhatsApp chat