Particuliere Verhuizing

De keuze voor MTU Verhuisservice geeft u de garantie van een vertrouwd en professioneel verhuisbedrijf. Verhuizen is tenslotte een zaak van vertrouwen! MTU biedt u daarom per verhuizing een goed georganiseerd en betrouwbaar team, inclusief Handyman. Hierdoor bent u verzekerd dat uw verhuizing naar volledige tevredenheid wordt uitgevoerd en is uw inboedel bij ons in de allerbeste handen. Het is tevens belangrijk dat u goed wordt voorgelicht. Daarom hebben wij voor iedere verhuizing, groot of klein, een persoonlijke verhuisadviseur. Deze is van begin tot eind uw vaste aanspreekpunt en begeleid uw verhuizing persoonlijk! Het advies en de prijsopgave, die volledig op uw wensen is afgestemd, ontvangt u van deze adviseur. Moeten er kasten, bedden of meubels uit elkaar en op de nieuwe locatie in elkaar, dan is dit allemaal mogelijk. Mocht u het op prijs stellen dat uw verhuisadviseur op de dag van uw verhuizing aanwezig is, dan kan dit in overleg met de adviseur, worden gerealiseerd.

verhuiswagen-mtu3

Opslag

Als u (misschien zelfs met spoed) uw huidige woning moet verlaten kunnen wij ons voorstellen dat u op dat moment niet weet waar u met uw eventuele (extra) inboedel heen moet. Ook kan het zijn dat u voor een tijdje naar het buitenland gaat en uw woning gaat verlaten. U zit dan wel met een inboedel die u niet zomaar achter kunt laten. Wij van MTU Verhuisservice zorgen daarom dat uw inboedel (tijdelijk) opgeslagen wordt en uiteraard weer beschikbaar is als u dat aan geeft. Het transport en eventueel klaar maken voor transport verzorgen wij voor u. Vanaf 1 euro per dag kunt u al spullen bij ons opslaan. Wilt u meer informatie over deze dienst dan verzoeken wij u om een mail te sturen naar info@mtu-verhuisservice.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0346-833333.

Handymanservice

Bent u zelf niet zo handig? Of bent u gewoonweg niet in staat uw meubels uit elkaar te halen en verhuisklaar te maken? Nou dat treft! Wij hebben voor iedere verhuizing of transport van meubelstukken uit uw inboedel, een handymanteam. Deze mannen nemen dit soort tijdrovende en vaak ingewikkelde klusjes voor u uit handen. Meubels, kasten of bedden: uit elkaar op de oude locatie en weer in elkaar op de nieuwe. Ook kunnen wij de inboedel gereedmaken voor (tijdelijke) opslag of transport. Het verwijderen van verlichting, aansluiten van tv of wasmachine, ophangen van schilderijen etc., behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inpakservice

Uiteraard kunt u zelf uw inboedel inpakken in de oude woning en weer uitpakken in uw nieuwe woning. MTU zou echter geen verhuisservice heten als wij deze klus ook voor u kunnen uitvoeren. U krijgt van ons dan A-Kwaliteit inpakmateriaal zoals professionele verhuisdozen, garderobedozen, inpakmateriaal voor glas en servies etc., Wij komen dan een dag van tevoren of op de dag zelf voor u inpakken en alles klaar maken voor transport. Tijdens de intake geeft u aan of wij dit voor u mogen uitvoeren. Het uitpakken adviseren wij bij jonge gezinnen om dit zelf uit te voeren, u weet immers het beste de juiste plek voor uw spullen. Maar bij ouderen, gehandicapten of hulpbehoevenden kunt u voor het uitpakken ook bij ons terecht.

Bezemschoon Opleveren

Het schoon opleveren van de oude woning conform de verwachting van de nieuwe bewoners, de makelaar of woningbouwvereniging is meestal een verplichting. Bij MTU kunt u ook terecht voor deze extra dienst. Na de verhuizing zal er op de dag zelf of de dag na de verhuizing één of meerdere schoonmakers in uw huis komen om uw woning schoon op te leveren. Vaak is het stoffiger dan u denkt. Dit komt niet doordat er niet goed is schoongemaakt, maar simpelweg omdat er veel spullen van de plek worden gehaald die daar vaak jarenlang hebben gestaan. Het inademen van deze stof is slecht voor uw gezondheid! Ons schoonmaakteam heeft hiervoor alle benodigdheden en apparatuur om uw huis keurig achter te laten. Wilt u dat de oude vloerbedekking uit uw huis wordt verwijderd, ook dit behoord tot de mogelijkheden. Indien nodig ontvangt u hierover informatie van de verhuisadviseur tijdens de intake of telefonisch.

MTU… meer Service

U kunt MTU Verhuisservice dus inschakelen voor het verhuizen van uw complete inboedel en dit volledig onbezorgd aan ons overlaten. U kunt ook bij ons terecht voor het transporteren van alleen de zware inboedel of voor een “Op Maat” pakket, waarbij wij in overeenstemming met u, bekijken wat wij doen en wat u zelf doet. Wilt u de oude woning achterlaten zoals u heeft afgesproken met de nieuwe eigenaar of woningbouwvereniging, dan is dat allemaal te bespreken met de verhuisadviseur. Denk hierbij aan het afvoeren van overtollige meubels, verwijderen van vloerbedekking en het bezemschoon opleveren van uw oude woning. Wilt u in uw nieuwe woning nog interieur aanpassingen laten uitvoeren zoals stoffering ( tapijt, PVC vloeren, linoleum, visgraat vloeren, laminaat, gordijnen), schilder of stucwerk, kijk hiervoor dan bij MTU Totaal Service of kom een kijkje nemen in onze showroom. U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Wenst u meer info of gewoon persoonlijk contact? Klik of druk op onderstaande knop en neem contact met ons op.

WhatsApp chat