Average rating:  
 13 reviews
by Fam. Jakobs on MTU Logistics
Fantastisch

In één woord, Fantastisch. Werkelijk alles uit handen genomen en op de laatste dag nog een mooie bos bloemen voor in ons nieuwe huis. Geweldig bedrijf om mee te werken.

by Hans de Wolff on MTU Logistics
Perfect!!

MTU Verhuisservice heeft precies en zelfs méér gedaan dan ze beloofden: ze hebben mij alles uit handen genomen zodat de verhuizing volledig vlekkeloos en gestroomlijnd verliep. Er werd van het begin af aan perfect gecommuniceerd, alle afspraken werden steeds bevestigd in persoonlijke contacten, en het inpakken en de verhuizing zelf verliepen bijna gezellig met de aardige en vaardige verhuizers, die ontzettend behulpzaam zijn en steeds met mij meedachten. Ik zag er erg tegenop maar door MTU Verhuisservice heb ik er nauwelijks stress van gehad. Een hele fijne en bijzondere ervaring, heel erg bedankt voor de goede zorgen!!

by Jasmijn en Faye on MTU Logistics
Verhuizing

We hebben een erg fijne verhuizing gehad, er komt zoveel op je af dat het erg prettig was dit uit handen te geven.
Maar dat het ook nog zo gezellig en een leuke dag was hadden we niet verwacht.
Vooral de extra hulp was erg prettig.
Daar zijn wij erg dankbaar voor.

Bij een nieuwe verhuizing kiezen we weer voor jullie.

by Anneke on MTU Logistics
tvreden

Als alleenstaande en ook iets ouder is verhuizen een klus. Vanaf het begin een goed gevoel dat alles onder controle was.

Heel blij met goede vakmensen, die goede tips gaven en met wie goed overlegd kon worden. Bedankt voor voortreffelijk werk. Jullie bedrijf een aanrader!

by Astrid van Tunen on MTU Logistics
Een aanrader

MTU verhuisservic heeft voor mij twee spoedklussen gedaan. De verhuizing van mijn ouders naar een woonzorgcemtrum en na het plotselinge overlijden van mijn vader, de ontruiming van mijn ouderlijk huis. Ze hebben mij, als overbelaste mantelzorger geweldig geholpen. Alles werd met mij besproken, goed voorbereid en ze waren heel attent en dachten met mij mee.Niets was hen te veel.Een topteam en eenabsolute aanrader!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WhatsApp chat