Average rating:  
 16 reviews
by Victor en Eveline Smits on MTU Logistics
verhuizing

Wij zijn zo tevreden, fantastische begeleiding bij het inplannen van de vakmensen, die ook werkelijk hun vak verstaan. Ook toen wij later besloten de verhuizing zelf met kinderen te regelen konden wij rekenen op begrip en hulp.Ook de nazorg door nog even een deur bij te stellen en stootkrasjes e.d. bij te laten werken door de schilder is top. Bedankt en wij zullen jullie zeker aanbevelen.

by PIETER on MTU Logistics
VERHUIZING

SUPER HOOR WE ZIJN HEEL GOED GEHOLPEN. BEDANKT VOOR ALLE GOEDE ZORGEN

by Fam. Reynders on MTU Logistics
Zeer goed!!

Fantastische service en een zeer professioneel verhuisbedrijf. Alles tot in de puntjes geregeld tegen een eerlijke prijs. Wij raden verhuisbedrijf MTU ten zeerste aan. Jullie maken reclame met zorgeloos verhuizen, dit zijn jullie 100% nagekomen. Dank voor alles

by Fam. Jakobs on MTU Logistics
Fantastisch

In één woord, Fantastisch. Werkelijk alles uit handen genomen en op de laatste dag nog een mooie bos bloemen voor in ons nieuwe huis. Geweldig bedrijf om mee te werken.

by Hans de Wolff on MTU Logistics
Perfect!!

MTU Verhuisservice heeft precies en zelfs méér gedaan dan ze beloofden: ze hebben mij alles uit handen genomen zodat de verhuizing volledig vlekkeloos en gestroomlijnd verliep. Er werd van het begin af aan perfect gecommuniceerd, alle afspraken werden steeds bevestigd in persoonlijke contacten, en het inpakken en de verhuizing zelf verliepen bijna gezellig met de aardige en vaardige verhuizers, die ontzettend behulpzaam zijn en steeds met mij meedachten. Ik zag er erg tegenop maar door MTU Verhuisservice heb ik er nauwelijks stress van gehad. Een hele fijne en bijzondere ervaring, heel erg bedankt voor de goede zorgen!!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WhatsApp chat