Average rating:  
 20 reviews
by De heer Konings on MTU Logistics
zeer goed

zeer goed verhuisbedrijf.snelle service en alles wat we hebben gevraagd is helemaal in orde gekomen. Verhuisadviseur Henk willen wij bedanken voor alle goed zorgen. zeer goed verhuisbedrijf in zijn totaal

by Bert Bleijenberg on MTU Logistics
Heel erg tevreden

Geweldige service. Ik ben zeer goed ingelicht en geadviseerd. Heb van meerdere diensten gebruik gemaakt, ook een nieuwe vloer en alles is in één woord FANTASTISCH. Dank voor alles. zeer goed bedrijf echte aanrader

by Bartelds on MTU Logistics
Prima bedrijf, zeer tevredem

Wij zijn erg te spreken over dit verhuisbedrijf. Goede communicatie tussen klant en verhuisadviseur en ook met het hele verhuisteam wat bij ons verhuisd heeft. Een dikke prima, over een half jaar zien we elkaar weer:-)

by Fam Dijks on MTU Logistics
GOED BEDRIJF, SNELLE SERVICE

VERHUIZING HEEL SNEL VOOR ONS GEREGELD EN ZEER PROFEESIONEEL. WIJ ZIJN HEEEL ERG TEVREDEN DANK JULLIE WEL. ZEER GOED BEDRIJF EN HELE VRIENDELIJKE EIGENAAR/DIRECTEUR.

by Victor en Eveline Smits on MTU Logistics
verhuizing

Wij zijn zo tevreden, fantastische begeleiding bij het inplannen van de vakmensen, die ook werkelijk hun vak verstaan. Ook toen wij later besloten de verhuizing zelf met kinderen te regelen konden wij rekenen op begrip en hulp.Ook de nazorg door nog even een deur bij te stellen en stootkrasjes e.d. bij te laten werken door de schilder is top. Bedankt en wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WhatsApp chat