0346-833 333 of 06-11 171 911 (Uitsluitend Spoed) info@mtu-logistics.nl

Senioren Verhuizingen

Senioren Verhuizingen

Wanneer u op leeftijd bent, kan het verhuizen een aardige belasting voor u zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk. Wij bij MTU Verhuisservice begrijpen dit als geen ander en hebben dan ook ruime ervaring met verhuizingen voor senioren. Hierdoor garanderen wij u dan ook een compleet verzorgde en ontzorgde verhuizing die volledig op uw wensen wordt afgestemd en, indien wenselijk, stapsgewijs met u wordt doorgenomen. De zorgen die u heeft met betrekking tot de verhuizing nemen wij van u over. Dit zodat u ervan verzekerd bent dat uw inboedel in vertrouwde en professionele handen is. U kunt zich dan volledig richten op de volgende stap in uw leven.

Is er sprake van een SPOEDVERHUIZING?
Dan neemt u direct persoonlijk contact op door te bellen met 06 11 171 911

Persoonlijke Verhuisadviseur

In eerste instantie zal er een persoonlijk verhuisadviseur bij u langs komen voor een vrijblijvend gesprek of inventarisatie bezoek. Omdat verhuizen ook een zaak van vertrouwen is, zal deze adviseur van begin tot eind uw verhuizing begeleiden en blijft tijdens het hele traject uw vaste aanspreekpunt.
Bij senioren verhuizingen is het vaak het geval dat u kleiner gaat wonen. Samen met de adviseur gaat u dan rustig bekijken wat u wel en wat u misschien niet mee wilt hebben. Ook kan het zijn dat er eventueel spullen moeten worden afgevoerd, dat u professioneel verhuismateriaal nodig heeft zoals: (garderobe) dozen, inpakmateriaal voor glas en servies, noppenfolie voor schilderijen, verhuisdekens etc. Verder kan het ook zo zijn dat er spullen gemonteerd of gedemonteerd moeten worden. In dat geval bieden wij u een handige Handyman Service. Deze handige mannen halen de spullen op de oude locatie uit elkaar en zetten het weer in elkaar op de nieuwe. Wilt u de oude woning schoon opgeleverd hebben, daar bieden wij de MTU Schoonmaak Service. Hiermee wordt uw huis netjes achter gelaten voor de volgende bewoner of zoals afgesproken met de woningbouwvereniging.

MTU Totaal Service

Mocht u echt alles met betrekking tot uw nieuwe woning onder één dak willen onderbrengen, dan bieden wij u de MTU Totaal Service. Met deze service bieden wij u een team van zeer ervaren interieurverzorgers ( vloerbedekking, pvc, visgraatvloeren, laminaat, raamdecoratie ), schilders en stukadoors die uw nieuwe woning volledig naar uw zin maken. U komt dan na de verhuizing in een compleet nieuwe woning. De persoonlijke verhuisadviseur zal dit hele traject begeleiden en u heeft voor het gemak maar één aanspreekpunt. Voor meer informatie hierover kijkt u bij MTU Totaal Service of komt u een kopje koffie drinken in onze showroom. U zult hoe dan ook versteld staan van onze professionele aanpak.

Opslag

Als u (misschien zelfs met spoed) uw huidige woning moet verlaten kunnen wij ons voorstellen dat u op dat moment niet weet waar u met uw eventuele (extra) inboedel heen moet. Ook kan het zijn dat u voor een tijdje naar het buitenland gaat en uw woning gaat verlaten. U zit dan wel met een inboedel die u niet zomaar achter kunt laten. Wij van MTU Verhuisservice zorgen daarom dat uw inboedel (tijdelijk) opgeslagen wordt en uiteraard weer beschikbaar is als u dat aan geeft. Het transport en eventueel klaar maken voor transport verzorgen wij voor u. Vanaf 1 euro per dag kunt u al spullen bij ons opslaan. Wilt u meer informatie over deze dienst dan verzoeken wij u om een mail te sturen naar info@mtu-verhuisservice.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0346-833333.

Handyman Service

Bent u zelf niet zo handig? Of bent u gewoonweg niet in staat uw meubels uit elkaar te halen en verhuisklaar te maken? Nou dat treft! Wij hebben voor iedere verhuizing of transport van meubelstukken uit uw inboedel, een handymanteam. Deze mannen nemen dit soort tijdrovende en vaak ingewikkelde klusjes voor u uit handen. Meubels, kasten of bedden: uit elkaar op de oude locatie en weer in elkaar op de nieuwe. Ook kunnen wij de inboedel gereedmaken voor (tijdelijke) opslag of transport. Het aansluiten van tv of wasmachine, ophangen van schilderijen etc., behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inpakservice

Uiteraard kunt u zelf uw inboedel inpakken in de oude woning en weer uitpakken in uw nieuwe woning. MTU zou echter geen verhuisservice heten als wij deze klus ook voor u kunnen uitvoeren. U krijgt van ons dan A-Kwaliteit inpakmateriaal zoals professionele verhuisdozen, garderobedozen, inpakmateriaal voor glas en servies etc., Wij komen dan een dag van tevoren of op de dag zelf voor u inpakken en alles klaar maken voor transport. Tijdens de intake geeft u aan of wij dit voor u mogen uitvoeren. Bij ouderen, gehandicapten of hulpbehoevenden kunt u voor het uitpakken ook bij ons terecht.

Bezemschoon Opleveren

Het schoon opleveren van de oude woning conform de verwachting van de nieuwe bewoners, de makelaar of woningbouwvereniging is meestal een verplichting. Bij MTU kunt u ook terecht voor deze extra dienst. Na de verhuizing zal er op de dag zelf of de dag na de verhuizing één of meerdere schoonmakers in uw huis komen om uw woning schoon op te leveren. Vaak is het stoffiger dan u denkt. Dit komt niet doordat er niet goed is schoongemaakt, maar simpelweg omdat er veel spullen van de plek worden gehaald die daar vaak jarenlang hebben gestaan. Het inademen van deze stof is slecht voor uw gezondheid! Ons schoonmaakteam heeft hiervoor alle benodigdheden en apparatuur om uw huis keurig achter te laten. Wilt u dat de oude vloerbedekking uit uw huis wordt verwijderd, ook dit behoord tot de mogelijkheden. Indien nodig ontvangt u hierover informatie van de verhuisadviseur tijdens de intake of telefonisch.

Verhuizen zonder Zorgen

Alle genoemde zaken zijn allemaal dingen die besproken kunnen worden tijdens het intakegesprek met uw adviseur op het moment van het inventarisatiebezoek. Met onze hulp verhuizen wij u dus volledig zonder zorgen! Het team dat de verhuizing uitvoert zal pas tevreden zijn als u dat bent en pas vertrekken zodra alles volledig naar wens is. De verhuisadviseur is bij seniorenverhuizingen standaard aanwezig op de dag van de verhuizing. Dit geeft u het vertrouwde gevoel dat de verhuizing verloopt zoals met u is afgesproken. Wilt u graag een afspraak maken, bel of mail ons dan. U kunt ook het contactformulier invullen en dan zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Uw Specialist in (Spoed) Senioren Verhuizingen en Ontruimingen

Een verhuizing is een intensief traject, wij nemen u alles uit handen…

MTU Verhuisservice

Ambachtsweg 4-J
3542 DG  Utrecht
info@mtu-verhuisservice.nl

BTW NL001999327B18
KvK 72517794

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
08:00uur – 18:30uur
Buiten deze tijden (Uitsluitend Spoed)
Telefoon 0346 833333
Spoed 06 11 171 911