Spoed Verhuizing

Moet u door omstandigheden met spoed verhuizen? Dat kan erg vervelend zijn en zeker als alles snel en zorgvuldig moet gebeuren. Omdat verhuizen voor ons routinewerk is heeft MTU Verhuisservice vanzelfsprekend dagelijks een Spoed Team van 4 medewerkers klaar staan met één handyman. Deze komen zelfs nog voor u inpakken indien dit nodig is. Door hun ruime ervaring bij spoedverhuizingen presteren zij uitstekend onder grote druk. Is er geen andere mogelijkheid en moet de verhuizing in het weekend plaats vinden, ook dan staat dit team van verhuizers paraat en zullen u volledig ontzorgen. Blijkt dat een team van 4 personen niet voldoende is dan zullen wij hier uiteraard een passende oplossing voor zoeken!

Heeft u dus met spoed een verhuisbedrijf nodig, dan bent u bij MTU Verhuisservice aan het juiste adres. Wij kunnen snel schakelen in lastige situaties en zorgen ook, onder grote druk, dat de verhuizing perfect wordt geregeld. Voor meer informatie hierover adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 0346-833333 of 06-11171911.

Opslag

Als u (misschien zelfs met spoed) uw huidige woning moet verlaten kunnen wij ons voorstellen dat u op dat moment niet weet waar u met uw eventuele (extra) inboedel heen moet. Ook kan het zijn dat u voor een tijdje naar het buitenland gaat en uw woning gaat verlaten. U zit dan wel met een inboedel die u niet zomaar achter kunt laten. Wij van MTU Verhuisservice zorgen daarom dat uw inboedel (tijdelijk) opgeslagen wordt en uiteraard weer beschikbaar is als u dat aan geeft. Het transport en eventueel klaar maken voor transport verzorgen wij voor u. Vanaf 1 euro per dag kunt u al spullen bij ons opslaan. Wilt u meer informatie over deze dienst dan verzoeken wij u om een mail te sturen naar info@mtu-verhuisservice.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0346-833333.

Handymanservice

Bent u zelf niet zo handig? Of bent u gewoonweg niet in staat uw meubels uit elkaar te halen en verhuisklaar te maken? Nou dat treft! Wij hebben voor iedere verhuizing of transport van meubelstukken uit uw inboedel, een handymanteam. Deze mannen nemen dit soort tijdrovende en vaak ingewikkelde klusjes voor u uit handen. Meubels, kasten of bedden: uit elkaar op de oude locatie en weer in elkaar op de nieuwe. Ook kunnen wij de inboedel gereedmaken voor (tijdelijke) opslag of transport. Het verwijderen van verlichting, aansluiten van tv of wasmachine, ophangen van schilderijen etc., behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Inpakservice

Uiteraard kunt u zelf uw inboedel inpakken in de oude woning en weer uitpakken in uw nieuwe woning. MTU zou echter geen verhuisservice heten als wij deze klus ook voor u kunnen uitvoeren. U krijgt van ons dan A-Kwaliteit inpakmateriaal zoals professionele verhuisdozen, garderobedozen, inpakmateriaal voor glas en servies etc., Wij komen dan een dag van tevoren of op de dag zelf voor u inpakken en alles klaar maken voor transport. Tijdens de intake geeft u aan of wij dit voor u mogen uitvoeren. Het uitpakken adviseren wij bij jonge gezinnen om dit zelf uit te voeren, u weet immers het beste de juiste plek voor uw spullen. Maar bij ouderen, gehandicapten of hulpbehoevenden kunt u voor het uitpakken ook bij ons terecht.

Bezemschoon Opleveren

Het schoon opleveren van de oude woning conform de verwachting van de nieuwe bewoners, de makelaar of woningbouwvereniging is meestal een verplichting. Bij MTU kunt u ook terecht voor deze extra dienst. Na de verhuizing zal er op de dag zelf of de dag na de verhuizing één of meerdere schoonmakers in uw huis komen om uw woning schoon op te leveren. Vaak is het stoffiger dan u denkt. Dit komt niet doordat er niet goed is schoongemaakt, maar simpelweg omdat er veel spullen van de plek worden gehaald die daar vaak jarenlang hebben gestaan. Het inademen van deze stof is slecht voor uw gezondheid! Ons schoonmaakteam heeft hiervoor alle benodigdheden en apparatuur om uw huis keurig achter te laten. Wilt u dat de oude vloerbedekking uit uw huis wordt verwijderd, ook dit behoord tot de mogelijkheden. Indien nodig ontvangt u hierover informatie van de verhuisadviseur tijdens de intake of telefonisch.

WhatsApp chat